Jøtul FS 520 FRL peis glass på tre sider i lys skandinavisk stue

Peis med glass på flere sider - en drøm for enhver interiørsjel!

Peisen er kanskje det fineste tilbehøret du kan ha i stuen, og med store glassflater som gir god utsikt til flammene er det lett å skjønne hvorfor. La oss vise deg hvor hyggelig stuen din kan bli.

Jøtul I 620 FRL peis som romdeler med glass på tre sider

Peis med glass på en, to eller tre sider

Peisen er et viktig design- og interiørelement i rommet. En knitrende peis eller vedovn er et naturlig samlingspunkt på kalde dager, hvor du kan innta godstolen og kjenne den gode varmen spre seg både i rommet og i kropp og sjel.

Med en peis med store glassflater får du virkelig panoramautsikt til peisbålet. Du står fritt til å velge peis med ett glass, peis med to glass eller peis med tre glass. For å kunne nyte flammene fra flere vinkler i rommet er definitivt en peis med to eller tre glass å anbefale. I tillegg er flere av våre peisinnsatser utstyrt med glass-coating og luftspyling som sikrer rene glass, og utsikten til peisbålet.

Jøtul I 620 FR sort peisinnsats med glass på to sider

Design din egen peisinstallasjon

Har du en designspire i deg og du ønsker å designe din egen peis har vi et stort utvalg peisinnsatser i ulike størrelser, og med store glassflater som passer utmerket for innbygging.

Enten om du ønsker hjørnepeis, peis som romdeler, peis med vednisje eller lignende er definitivt peisinnsatser å foretrekke. I tillegg kan du selv velge den finishen du selv ønsker, for eksempel med glatt eller røffere mur, malt i en mørk farge for å skape kontrast, eller i samme farge som resten av veggen.

Se alle våre peisinnsatser

Jøtul I 620 FR hvit peisinnsats som romdeler med glass på to sider

Peis som romdeler

Som romdeler, vil peisen gi varme og hygge i to miljøer og to rom samtidig - og gi dobbel nytelse. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan ildstedet naturlig kan løfte både trivsel og velvære for beboerne og det visuelle inntrykket av boligen. Peisen blir ikke bare et varmegivende møbel og et blikkfang i rommet, men selve hjertet i et gjestfritt hjem! Med våre peisinnsatser kan drømmen om peis som romdeler bli virkelighet!

Jøtul FS 520 FL hvit peis med vednisje med glass på to sider

Peis i ferdig pakkeløsning

Ønsker du et litt rimeligere alternativ kan våre peiser være å foretrekke. Her får du peisinnsats med ferdig omramming i en og samme pakke. De er raske å montere, og kan males rett etter at de er montert.

Se alle våre peiser

Våre forhandlere hjelper deg med peisdrømmen

Enten om du ønsker å designe en peisløsning selv eller ei, kan våre forhandlere veilede deg til en løsning som passer deg og ditt behov, slik at du oppnår peisdrømmen.

Finn din nærmeste forhandler