Lofoten

Kataloger

Her finner du våre kataloger for kunnskap og inspirasjon.

Jøtul-katalog

Vi har et stort utvalg av vedovner, peiser og peisinnsatser. Her kan du finne din drømmepeis, lære deg nye tips, se gjennom vårt sortiment av tilbehør, og finne teknisk informasjon.

Jøtul Stålpipe og piperehabilitering

Jøtul stålpipe passer alle ovner og ildsteder, er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Den er så trygg at vi gir deg 25 års garanti!
Standard farger på pipen er svart, grå og hvit, men mot et pristillegg kan du få den i hvilken farge du vil, samt børstet stål.

En pipe som er defekt eller har mangler kan være brannfarlig. I tillegg gir den dårlig trekk og problemer ved opptenning, og det kan være vanskelig å fyre riktig. Rehabilitering av pipe er enklere enn du tror, og langt billigere enn å bygge ny.

Jøtul Utepeiser

En utepeis hjelper deg å holde varmen når været blir kjølig, så du kan bli sittende ute rundt peisen både sommer og vinter. Utepeisen blir et naturlig samlingspunkt hvor du kan kose deg, grille og nyte levende flammer.

Jøtul Bærekraft forside

Jøtul Bærekraft

Gjenbruk, resirkulering, sirkulærøkonomi, klimapåvirkning og bærekraft. Dette er kjerneverdier som ligger dypt forankret i vår filosofi, og som setter premissene for hvordan selskapet driftes i dag, og hvordan det rigger seg for framtiden. 

Jøtul Accessories

Vi ønsker at du skal være fornøyd med vedovnen din – lenge. Derfor har Jøtul Accessories et stort utvalg av tilbehør for montering av peiser og vedovner. Her finner du alt fra gulvplater, røykrør til ildsteder, askehåndtering og kjemikalier.