Moderne vedovn i en stue

Få Jøtul F 170 til introduksjonspris!

La oss presentere et av våre nyeste tilskudd i vår produktportefølje, Jøtul F 170! Til tross for at den nylig ble lansert, har den allerede mottatt prestisjetunge priser for sitt enestående design og innovative teknologi. Denne vedovnsserien er også spesiell da den markerer vårt 170-årsjubileum. Som en del av vår lansering ønsker vi å tilby våre kunder et eksklusivt tilbud!

Lanseringstilbud - Spar 25%

For en begrenset periode kan du dra nytte av vårt eksklusive lanseringstilbud og spare 25% på hele Jøtul F 170-serien.

Tilbudet gjelder til og med 26.juni.

Jøtul F 171 Zensoric Wood stove

Jøtul F 171 Zensoric

Nå fra 34.639 NOK
Inkl. mva

A
Jøtul F 176 Zensoric

Jøtul F 176 Zensoric

Nå fra 36.990 NOK
Inkl. mva

A
Jøtul F 174 Zensoric

Jøtul F 174 Zensoric

Nå fra 36.199 NOK
Inkl. mva

A

Energieffektiv peisovn med automatisk luftstyring

Jøtul F 170 er utstyrt med Zensoric-teknologi, som automatisk justerer luftstyringen i peisovnen ved hjelp av sensorer. Du trenger ikke lenger å justere lufteventilene manuelt. Zensoric gir optimal forbrenning og minimal påvirkning på miljøet, slik at du kan nyte varmen og peiskosen uten bekymringer. Vedovnen gir deg i tillegg en påminnelse når det er på tide å legge inn mer ved. Aldri vært enklere å fyre med ved!

Prisbelønt kvalitet og teknologi!

Vi er stolt over at Jøtul F 170 har blitt hedret med to av de mest prestisjefylte utmerkelsene i designverdnen: IF Design Award og Red Dot award. Den har fått anerkjennelse for sin enestående design og avanserte teknologi. Disse prisene er bevis på vårt kontinuerlige fokus på innovasjon og kvalitet.

Har du lyst på en Jøtul F 170 Zensoric?

Ta turen til nærmeste Jøtul-forhandler for å utforske Jøtul F 170 og dra nytte av dette eksklusive tilbudet. Våre kunnskapsrike forhandlere står klare til å hjelpe deg med finne peisovn eller peisinnsats etter ditt behov. Sortimentet kan variere fra butikk til butikk, men våre forhandlere vil gjøre alt de kan for å imøtekomme dine behov.

Populære vedovner fra Jøtul

Jøtul F 163

Fra 30.890 NOK
Inkl. mva

A+

Jøtul F 373 Advance

Fra 40.990 NOK
Inkl. mva

A

Jøtul F 305 LL

Fra 31.890 NOK
Inkl. mva

A
Jøtul I 620 FR Peisinnsats

Designet egen peisløsning med peisinnsatsen Jøtul I 620 FR

Slik gikk familien på syv fra en eldre peis uten særlig innsyn til flammene, til en god og effektiv peisinnsats med en egendesignet peisløsning som gir bedre varme og ekstra godt innsyn til de vakre flammene.

Skal jeg velge peis eller vedovn?

I vårt brede sortiment vil du garantert finne akkurat den vedovnen eller peisen du har behov for og drømmer om. Men hvilken peis skal du velge? Og hva er forskjellen på en vedovn og en peis? Hva er peisinnsats, peiskassett og peisomramming? Vi guider deg gjennom de mulighetene som finnes, for å gjøre valget ditt litt enklere.

Hvilken peis skal jeg velge

Besøk din lokale forhandler i dag!

Med over 600 forhandlere spredt over hele landet, er vi nærmere deg enn du tror. Utforsk vårt omfattende nettverk av dedikerte partnere og finn din nærmeste forhandler i dag. Fra nord til sør, fra øst til vest, er våre forhandlere her for å betjene deg med ekspertise og kvalitetstjenester, uansett hvor du er.