Jente som bærer ved
Tilbake til listen

Sustainable comfort

Å fyre i en rentbrennende ovn fra Jøtul er kanskje det mest stemningsfulle miljøtiltaket du kan gjøre. Med produkter laget av resirkulert støpejern og Clean burn Technology i verdensklasse, kan du slappe av foran din miljøvennlige peis med god samvittighet. Hygge i dag, og hygge for fremtiden.

Jøtul F 373 Advance in a living room with a mom and her son.

Ta et bærekraftig og miljøvennlig valg med Jøtul

Bli med og gjør en forskjell

Bærekraft innebærer blant annet at vi må ta hensyn til fremtidige generasjoner når vi som forbrukere kjøper varer og tjenester. Klimaendringer blir beskrevet som en av vår tids største utfordringer. Som enkeltpersoner kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep som bytte av vedovner, peiser og peisinnsatser kan gjøre en stor forskjell.

Jøtul F 373 Advance - et designikon innen peisovner
 

 • Prisvinner av "Red Dot Design Award: best of the best"
   
 • En luftventil som sikrer enkel bruk og rene glass
   
 • Store glassflater i front og på sidene som gir god utsikt til flammene

 

Les mer

CO2 og vedfyring
Mann som fyrer i en Jøtul peis

Clean burn Technology: Alt handler om forbrenningsprosessen

Takket være kontinuerlig fokus på forskning, utvikling og testing, er Jøtul i dag verdensledende innen Clean burn Technology. Men hvorfor er det egentlig så viktig å være best i klassen på rentbrennende vedovner, peisovner og peisinnsatser? Jo, først og fremst handler det om et bedre klima, ved å redusere svevestøv til et minimum. Deretter om forbrukerens økonomi, ved at du får mer varme per vedkubbe.

 

Les mer om vår Clean burn Technology

Rene Christensen konsernleder salg hos Jøtul

- Det er vårt samfunnsansvar å bidra til et sunnere klima og det grønne skiftet. Da stadig flere ønsker å ta sine valg basert på miljø og bærekraft, ønsker vi å gjøre valget enkelt ved å tilby miljøvennlige produkter, framstilt på en miljøvennlig måte. 

René Christensen, Senior Vice President Salg og Marketing i Jøtul

Jøtul F 400 ECO - kraftig stor støpejernsovn

 

 • En av våre mest rentbrennende vedovner
   
 • Enkel betjening med kun én luftventil
   
 • Vedovnen er preget av et mønster som viser et utsnitt av norskekysten
   
 • Stort innsyn til peisbålet

 

Les mer

Jøtul resirkulerer sine vedovner

Resirkulert varme fra Jøtul

Gjenbruk, resirkulering, sirkulærøkonomi, klimapåvirkning og bærekraft. Dette er kjerneverdier som ligger dypt forankret i vår filosofi, og som setter premissene for hvordan selskapet driftes i dag, og hvordan det rigger seg for framtiden. Det gjør det enkelt for forbrukeren å ta miljøvennlige valg når de skal investere i ny vedovn eller peisovn.

 

Les mer