Jøtul F 200 sort vedovn foran blå vegg

Jøtul F 200-serien - moderne klassikere

Jøtul F 200 og F 205 er våre nyeste vedovner i serien Jøtul F 200. Stilmessig én klassisk og én moderne variant som begge er tilpasset dagens vedfyringsteknologi. De er laget i støpejern, er rentbrennende og har mulighet for friskluftstilkobling.

Vedovnene er utviklet for å prestere optimalt på lav effekt, samtidig som de er robuste nok til å håndtere kuldetoppene. Luftreguleringen styrer du enkelt med bare én hendel og tømming av aske er gjort smidig og enkelt med en lett tilgjengelig askeløsning i bunnen av brennkammeret.

Jøtul F 200 - moderne klassiker

Basert på eksteriøret til en av Jøtul-historiens bestselgende klassikere har Jøtul F 200 tatt med seg en bit av kulturarven og 170 års erfaring med varme, og gitt den en moderne tolkning. De organiske formene er delikat stilisert, med en vakkert buet topp, gotiskinspirerte sprosser som rammer inn flammene og fire solide ben som fullender inntrykket. 

Jøtul F 200 har tatt med seg en bit av kulturarven og 170 års erfaring med varme, og gitt den en moderne tolkning.

Solide materialer og tradisjonelt håndverk

Luftreguleringen styrer du enkelt med bare én hendel og tømming av aske er gjort smidig og enkelt med en lett tilgjengelig askeløsning i bunnen av brennkammeret. Med solide materialer, tradisjonelt håndverk og den nyeste fyringsteknologien i bunnen, har vi skapt en klassiker for fremtiden.

- Praktisk askeskuff for enkel tømming av aske
- Enkel luftregulering for optimal varme og opptenning
- Liten og robust vedovn med toppmoderne fyringsteknologi

 

Les mer

 

 

Jøtul F 205 - Nordisk minimalisme

Jøtul F 205 har vi forent skandinavisk design med topp moderne fyringsteknologi og bærekraftige materialer. Resultatet er en kompakt vedovn med naturlig og lett uttrykk. Med sine 75 centimeter kan ovnen se liten ut ved første øyekast, men Jøtul F 205 er utviklet for å prestere optimalt på lav effekt, samtidig som den er robust nok til å håndtere kuldetoppene.

Skandinavisk design forent med topp moderne fyringsteknologi og bærekraftige materialer.

Enkel og brukervennlig vedovn

Luftreguleringen styrer du enkelt med bare én hendel og tømming av aske er gjort smidig og enkelt med en lett tilgjengelig askeløsning i bunnen av brennkammeret. Ovnen er tilgjengelig med både korte og lange ben.

- Praktisk askeskuff for enkel tømming av aske
- Enkel luftregulering for optimal varme og opptenning
- Liten og robust vedovn med toppmoderne fyringsteknologi

 

Les mer

Ønsker du en Jøtul F 200?

Våre dyktige forhandlere hjelper deg med å realisere peisdrømmen din! Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon og veiledning.

Finn din nærmeste forhandler