Jøtul F 373 Advance vedovn i sort støpejern med mann som legger i ved

Jøtul F 370 Advance-serien blir enda bedre

For å holde et ikonisk design relevant, gjelder det å foredle detaljene, og nå har vi gjort det igjen. Vi mener at et godt design skal spille på lag med kroppen – derfor har vi utviklet en ny ergonomisk dørfunksjon.

"The best of the best" blir enda bedre

Ikonisk og prisvinnende som Jøtul F 370 Advance-serien har blitt, har den nå blitt ytterligere forbedret og byr på enda fler funksjonaliteter. Samtidig har også Jøtul F 360-serien fått en oppgradering med samme funksjoner. Med den nye, magnetiske dørlukkemekanismen vil du oppleve en jevn og enkel åpning av døren i både Jøtul F 370 Advance-serien og Jøtul F 360 Advance-serien.

Integrert 'Stay'-funksjon holder døren åpen av seg selv mens du legger inn ved.

Et designikon innen peisovner

Med 370-serien redefinerte vi vedovndesignen og vant prisen Red Dot; Best of the best. Den ble raskt Europas mest populære vedovn. Med F 370 Advance gjør vi det igjen. Utsikten til flammene er enda større og de brukervennlige luftkontrollene sørger for at glasset holder seg rent.

- Prisvinnende design

- En luftventil sikrer riktig bruk og rene glass

- 'Stay'-funksjon holder døren åpen mens du legger inn ved

 

Les mer

Ønsker du en ny Jøtul F 370 Advance-vedovn?

Våre dyktige forhandlere hjelper deg med å realisere peisdrømmen din! Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon og veiledning.

Finn din nærmeste forhandler