Mann som legger ved i vedovnen Jøtul F 602

En pålitelig varmekilde

Med tidløse vedovner med toppmoderne fyringsteknologi som halverer vedforbruket, får du ikke bare et smykke i interiøret - du får en lojal følgesvenn, som gir deg ekte varme du kan stole på i mange år fremover

F-602-685x420.jpg

Jøtul F 602 ECO – en liten vedovn med stor personlighet

Med riktig fyring og tørr ved kan denne rentbrennende vedovnen oppnå hele 81% i virkningsgrad! Som vil si at du får mye mer varme per vedkubbe. Til sammenligning har mange gamle vedovner en virkningsgrad ned mot 50%.

Les mer

Terje Agard prosjektingeniør hos Jøtul

Det finnes mange varianter av Jøtul F 602. Da vi utviklet den nyeste versjonen - Jøtul F 602 ECO - var høy virkningsgrad viktig, samtidig som at vi holdt på det kjente og gode designet fra 1940.

Terje Agard, Prosjektingeniør hos Jøtul

Ønsker du en vedovn fra Jøtul?

Kontakt din nærmeste forhandler

Vedstabel med tørket ved

Hva er rimeligst av strøm og vedfyring?

Vedkalkulatoren vår hjelper deg å sammenligne prisen på strøm og vedfyring. Prisene varierer veldig, vi oppfordrer deg derfor til å bruke priser som gjelder for din husstand.

Prøv vår vedkalkulator

Se hvordan andre bruker sin Jøtul F 602 til matlaging:

Jøtul F 602 er virkelig en favoritt på Instagram, og vi elsker å se hvordan følgerne våre deler bilder av mat de har laget på sin egen Jøtul F 602.

 Lage mat på vedovnen Jøtul F 602 Lage kaffe på vedovnen Jøtul F 602 Lage pannekaker på vedovnen Jøtul F 602

Repost fra Jøtul Instagram: @le_anvil, @anne.esmee og @theintrepidexplorers

Mann som bærer ved

Alt du trenger å vite om ved

Ønsker du å vite mer om ved og vedfyring? Ved er en av de eldste energikildene som brukes av mennesker. Ved er kultur, vitenskap og et godt bidrag i hjemmet for ekte varme og hygge. I tillegg er det den sikreste oppvarmingskilden du kan ha i boligen. Vi gir deg svarene på det du lurer på om ved og vedfyring!

Les mer

Ønsker du en vedovn fra Jøtul?

Kontakt din nærmeste forhandler