Mann legger ved i vedovnen Jøtul F 602

En pålitelig varmekilde

Med tidløse vedovner med toppmoderne fyringsteknologi får du ikke bare et smykke i interiøret - du får en lojal følgesvenn, som gir deg ekte varme du kan stole på i mange år fremover

Jøtul 170 år logo

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av vedovner, peisinnsatser og peiser. Vår lidenskap for oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer.


Jøtul F 602, en liten sort vedovn foran hvit brannmur.

Jøtul F 602 ECO – en liten vedovn med stor personlighet

Med riktig fyring og tørr ved kan denne rentbrennende vedovnen oppnå hele 81% i virkningsgrad! Som vil si at du får mye mer varme per vedkubbe. Til sammenligning har mange gamle vedovner en virkningsgrad ned mot 50%.


Kjøpe vedovn?

Jøtul forhandler symbol

Våre kvalifiserte forhandlere hjelper deg med å finne peisen eller vedovnen som passer ditt behov.

Er ved billigere enn strøm?

Vedkalkulator symbol

Vår vedkalkulator hjelper deg med å sammenligne prisen på strøm og vedfyring.

Hvilken vedovn ønsker du?

Jøtul produkt symbol

Se gjennom vårt store utvalg av vedovner og peiser og finn din favoritt!

Terje Agard mann som jobber i JøtulDet finnes mange varianter av Jøtul F 602. Da vi utviklet den nyeste versjonen - Jøtul F 602 ECO - var høy virkningsgrad viktig, samtidig som at vi holdt på det kjente og gode designet fra 1940.

Terje Agard, Prosjektingeniør hos Jøtul

To damer sitter foran vedovnen Jøtul F 167 i en grå stue.

Ny og varmende vedovn i et eldre hus

Anita og hennes to barn byttet ut sin eldre ovn med en ny rentbrennende vedovn fra Jøtul. Et godt og varmt hus er helt essensielt i en by hvor mørke og iskalde vintre er kjent - noe familien har fått kjenne på kroppen. Med en ny vedovn med langt bedre varmeeffekt går Anita og barna en varm høst og vinter i møte. Se den utrolige forandringen!

Mann med grå strikket genser bærer ved.

Alt du trenger å vite om ved

Ønsker du å vite mer om ved og vedfyring? Ved er en av de eldste energikildene som brukes av mennesker. Ved er kultur, vitenskap og et godt bidrag i hjemmet for ekte varme og hygge. I tillegg er det den sikreste oppvarmingskilden du kan ha i boligen. Vi gir deg svarene på det du lurer på om ved og vedfyring!


Varme øyeblikk fra våre kunder

Vi elsker å se dere dele hyggelige stunder foran deres Jøtul vedovn, og nyte miljøvennlig og ekte varme. Følg oss på vår Instagram @JotulStoves og del ditt bilde med #jotul, så deler vi kanskje et bilde fra deg også 🔥


Ønsker du en ny vedovn?

Våre kvalifiserte forhandlere hjelper deg med å finne peisen eller vedovnen som passer ditt behov.

Flamme symbol