Dette er Jøtul
Tilbake til listen

Høysesong for kos og varme

Jøtul har skapt hygge i over 165 år – og som eksperter på hygge vet vi godt hva som skal til for å skape den gode varme følelsen, som får deg til å senke skuldrene. Opplev den stressdempende effekten av ekte varme, og den avslappende lyden av knitrende ved med en peisovn fra Jøtul.

Her har vi samlet litt inspirasjon for å sette den rette stemningen.

Katt

Tips fra en ekte hygge-ekspert

Er du en av mange som lever i en hektisk hverdag bestående av en lang liste med ting som skulle vært gjort? Da kan det være lurt å følge tipsene fra en virkelig ekspert som vet hva han snakker om. Huskatten Balder kan kunsten å ta det meste helt med ro, og han vet akkurat hvor de beste stedene i huset er for å gjøre nettopp dette.

 

Les mer

"Hygge"

- en atmosfære av varme, velvære og kos. Når du føler deg rolig og kan nyte enkle gleder - og være i øyeblikket.

Pannekaker med blåbær

Lune pannekaker

Lune pannekaker med friskt blåbærsyltetøy, hvem sier vel nei til det? Denne hverdagsfavoritten er enkel å lage, og har få ingredienser som de fleste har for hånden. Bruk denne oppskriften og topp pannekakene med det du måtte ønske av bær, sukker, syltetøy, sjokolade, is - ja, her stopper bare fantasien deg.

 

Les mer

Jøtul F 602 ECO

Visste du at Jøtuls mest solgte vedovn er 80 år?

Jøtul F 602 er en av våre store klassikere. Den ble laget i 1940 og fyller derfor 80 år i år - 2020. Vedovnen produseres fremdeles, og er fortsatt populær i det moderne 2020. Vi tar et dypdykk i historien og ser hvor det hele startet.

 

Les mer

"Det har vært veldig spennende å være en del av denne prosessen. Alle har et forhold til 602, og det å dykke i historien og finne ut hvordan den opprinnelige modellen var, har vært veldig spennende."

Terje Agard, prosjektingeniør hos Jøtul